Petra Hermans

Petra

Ik, Petra Hermans ben de drijvende kracht achter pr8ig. Ik ben zelfstandig gevestigd coach en ruim 20 jaar actief in diverse (interim) management functies in profit- en non-profit organisaties.

Mijn leven heeft een aantal bijzondere wendingen gehad. Persoonlijke ontwikkeling, inzicht, groei en balans zijn mijn sleutelwoorden geworden en zijn mede bepalend geweest voor waar ik nu sta in mijn leven. Zelf ben ik altijd benieuwd geweest hoe je het optimale uit je leven kunt halen en dat te doen waar je passie ligt.

Vanaf begin 2004 ben ik opleidingen gaan volgen en boeken gaan lezen over ‘persoonlijke ontwikkeling’. Destijds was ik HR manager en Office manager . Steeds liep ik tegen dezelfde obstakels aan en dat bracht mij in 2006 op het punt dat ik besloot dat er iets moest veranderen. Dat jaar heb ik, naast mijn baan bij mijn toenmalige werkgever, mijn eigen bedrijf opgericht. Sinds 2008 werk ik geheel zelfstandig en onafhankelijk.

Vanaf 2009 ben ik me verder gaan verdiepen in het Neuro Linguïstisch Programmeren. Binnen het werkveld van NLP heb ik inmiddels alle master- en advanced opleidingen succesvol afgerond.

Diverse modellen en systemen staan in deze opleidingen centraal o.a. Advanced NLP, Ken Wilber, Emotional Focus Therapy, Leiderschap, Mindfulness en Oosterse psychologische inzichten.

Daarnaast heb ik aanvullende trainingen gevolgd op het gebied van Creatief Denken, Conflicthantering, Positief Denken en de Drijfveren van de Mens.

De laatste jaren ben ik steeds verder gaan onderzoeken hoe als mens van ego naar essentie te gaan. Mensen bewust laten worden van de keuzes in hun leven, zowel persoonlijk als professioneel. Het helpen in de ontwikkeling van mensen is mijn passie en mijn drijfveer. Mensen begeleiden in bewustwording.

Bewust werken, bewust leven!

In mijn vrije tijd haal ik energie uit lezen, muziek, hardlopen, yoga & meditatie en onderweg zijn…..

“Life is an ongoing process….”

Warme groet, Petra

Petra Hermans, Illikhoven 2-6-2017

Missie en visie

Het is mijn missie om mensen volledig vanuit hun unieke kracht en waarde te laten functioneren in hun leven. Ik geloof in het zelfsturend vermogen van de mens. Wanneer je keuzes leert maken die dicht bij jezelf staan en je kunt zijn wie je graag wilt zijn vanuit acceptatie en liefde naar je zelf, werk je aan je eigen geluk.

In mijn werk betekent dit dat ik als interim manager de kwaliteit bezit om organisaties, teams en praktijken te begeleiden in een verandertraject zodat zij commercieel, duurzaam en maatschappelijk verantwoord kunnen ondernemen.

Als coach betekent dit dat ik werk vanuit de overtuiging dat ieder mens de kwaliteiten in zich heeft om zijn eigen wensen te kunnen realiseren en dat echte veranderingen van binnenuit de mens komen. Het vereist lef en daadkracht om naar jezelf te kijken. Als coach functioneer ik als spiegel die men soms nodig heeft om zichzelf werkelijk goed te kunnen zien.

Opdrachtgevers

Onderstaand een aantal van mijn opdrachtgevers:

Note: Sinds 2011 begeleid ik, op succesvolle wijze, huisartsen- en paramedische praktijken in de regio Zuid Nederland.